Ga naar hoofdinhoud
Mail ons  Volg ons op:   Menu:

Vraag een bijdrage aan

Heeft u een mooi initiatief of bijzonder project dat bijdraagt aan het welzijn of een betere zorg op Schouwen-Duiveland? Heeft u financiële steun nodig om dit te realiseren of verder te professionaliseren? Wanneer u een erkende maatschappelijke, niet commerciële partij bent, gericht op de samenleving van Schouwen-Duiveland en u voldoet aan de gestelde beoordelingscriteria kunt u met behulp van onderstaand aanvraagformulier uw aanvraag indienen! We nemen deze graag in behandeling.

Tijdens het invullen van het formulier worden uw gegevens tussentijds automatisch door uw web-browser opgeslagen, en kunt u eraan verder werken wanneer u wilt. Wanneer alle gegevens zijn ingevuld en de benodigde documenten zijn aangeleverd, toetst het bestuur de aanvraag aan de hand van de beoordelingscriteria. Wij ontvangen uw aanvraag graag uiterlijk drie weken voor de aangekondigde vergadering. Wij zullen binnen één week na de vergadering het besluit op uw aanvraag aan u meedelen. Wanneer u hierover vragen heeft, neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Het onjuist of onvolledig invullen van het formulier leidt tot vertraging.

Heeft u een vraag?

Stel hem aan het bestuur van Stichting Bevordering Zorg Schouwen-Duiveland door middel van onderstaand contactformulier.
    Back To Top